Skip to content

Åpen bacalao

Åpen bacalao.

Har har jeg brukt alle ingrediensene som jeg vanligvis bruker i en tradisjonell bacalao – men tilberedningen er en ny vri.

Jeg har brukt klippfisk loin som jeg har vannet ut i to døgn. Så bruker jeg paprika, tomater, løk, kvitløk, chili, oliven og en god olivenolje. S/p.

Løk, hvitløk, paprika, chili, oliven og tomater surrer i godt med olivenolje i 20 minutter på komfyren.
Så legges fiskestykkene på og inn i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

Fisken serveres med en god potetstappe laget av mandelpoteter. Potetene kokes sammen et par fedd kvitløk. Moses med en fløteskvett, litt melk og godt med smør. Salt og pepper.

Velbekomme. Dette kan fort bli en favoritt.

10313986_626373004120858_7903082769241771135_n 10336656_626373277454164_6836788050651280017_n 10303815_626373397454152_955543872262903681_n 10313159_626373200787505_7055860418379132318_n

Back To Top