Skip to content

Utbenet Fasan med fløtesaus og grønnsaker

Utbenet Fasan med fløtesaus og grønnsaker – til to personer.

Kjøp en fasan. Du finner den i frysidisken på Helgø ol. Tin den i kjøleskap i et par døgn. Så kommer det som tar litt tid. Fjern alle bein bortsett fra lår-og vingebein. Åpne fuglen i ryggsiden og bruk litt tid å skjære bort alle bein.

Så deler du fuglen i to langt ryggen og surrer hver del inn i bacon. Villfugl blir fort tørr. Stek den ferdig i ovn. Skjær litt i den når du tror den er ferdig.
Jeg serverte den sammen med broccoli, stekt sopp og en fløte/vilt saus, samt grytestekte små mandelpoteter.
Nyyydelig. Lykke til.

 

1800328_587377724687053_1659313614_n 1781765_587378024687023_846498243_o 1941306_587377931353699_1647728346_o 1614043_587377881353704_685560359_o 1939646_587378238020335_1893101833_o 1801126_587378068020352_477482414_o 1796949_587378328020326_1353595340_o 1836879_587377814687044_992039180_o

Back To Top